
Cum se face salata de icre cu ceapa reteta fara gris
De multe ori am fost intrebata cum se face salata de icre si n-am stiut sa spun pentru ca nu incercasem sa le prepar. Dar iata ca ne imbogatim colectia de retete si o adaugam ca sa o gasiti cand aveti nevoie de ea.
Reteta o avem de la Simona si pot sa garantez pentru ea, pentru ca eu am fost cea care a facut fotografiile si a mancat mai tot ce pregatise.
Excelenta a iesit salata asta de icre!
Cum se face salata de icre
Ingrediente salata de icre
icre
ulei
ceapa
otet sau zeama de lamaie
Mod de preparare salata de icre
Icrele se amesteca cu uleiul, turnand usor, ca la prepararea maionezei. Se recomanda sa adaugati ulei in functie de gusturile dumneavoastra. Daca adaugati mai putin, gustul icrelor va fi mai pronuntat.
Se toaca marunt si fin o ceapa potrivita si se adauga icrelor. Pentru a definitiva gustul acestora, adaugati putin otet, sau stoarceti zeama de lamaie peste ele, dupa gust.
In unele zone, la finalul prepararii, peste icre se toarna un strop de apa minerala, aceasta facandu-le mai pufoase. Potriviti de sare. Se pot servi cu paine proaspata sau prajita.
Ti-a fost de folos cum se face salata de icre?
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

