Ciorba de stevie reteta traditionala romaneasca de post

ciorba de stevie

40 min

simplu

8 portii

Ciorba de stevie este o ciorba delicioasa si usoara, pe care o preparam, mai ales, primavara. In ultima vreme am congelat stevie si am pregatit-o si iarna. Mie imi place mai mult decat orice ciorba cu carne si de abia astept sa gasesc la piata stevie.
Pentru reteta de ciorba de stevie aveti nevoie de ingrediente putine si simple. Este una dintre retetele mostenite de la bunica, pe care o facea si mama si acum o fac si eu, la randul meu. Sper ca si copiii vor duce traditia mai departe.

Incercati si ciorba de pui a la grec.

ciorba de pui a la grec

Si supa ardeleneasca cu chimen este delicioasa!

supa ardeleneasca cu chimen

Ingrediente ciorba de stevie

2 l de apa
500 g stevie
1 ceapa
1 morcov
1 lingura de ulei
3 linguri de orez
bors, dupa gust
sare

Mod de preparare retata ciorba de stevie

Morcovul si ceapa se curata si se spala. Se taie in cubulete.
Se calesc cu o lingura de ulei.
Stevia se alege si se spala.
Se taie bucati mai mari si se pune la fiert.
Se adauga legumele calite si orezul.
Se lasa sa fiarba si se acreste cu bors, dupa gust.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de ReteteCarte de Retete. Daca incercati aceasta reteta, ne puteti lasa poza pe facebook si o vom distribui. Si asteptam impresii.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *