Supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca

20 min

simplu

2 portii

Supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca – o supa delicioasa pe care o puteti servi pe post de desert. O combinatie de arome foarte buna, cu siguranta veti dori sa repetati reteta.
Pe cat de bine suna supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca, pe atat de usor de preparat e. Toate ingredientele sunt accesibile si nu trebuie sa mergeti la un restaurant vietnamez ca sa o savurati.
Am pregatit supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca cu ajutorul blenderului Oster Classic Chrome.

Mod de preparare supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca

3 linguri de tapioca
2 banane
1 cutie de lapte de cocos
2 linguri de zahar
vanilie, dupa gust
seminte de susan

247

Mod de preparare reteta supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca

Perlele de tapioca se pun la fiert cu 2 cani de apa. Se fierb cam 10 minute sau pana cand devin translucide si lichidul s-a ingrosat. Cand sunt gata, trebuie sa aiba un punct alb in mijloc.
Intr-o craticioara se adauga lapte de cocos, bananele feliate si zaharul si se fierb la foc mic, amestecand din cand in cand.
Se tin pe foc pana cand bananele s-au inmuiat. Se scot cateva bucati deoparte, pentru decor.
Se pune laptele de cocos cu bananele in recipientul blenderului Oster, vanilia si se mixeaza 10 secunde.
Se toarna in boluri, se adauga 2 linguri de perle de tapioca, felii de banane si se presara seminte de susan.

Incearca si tu supa vietnameza cu banane, cocos si tapioca.

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *