Jeleu de cafea

Jeleu de cafea

10 min

simplu

2 portii

Reteta jeleu de cafea vine din bucataria japoneza si este un desert foarte racoritor.

Ingrediente 

2 cani cafea
1 lingura gelatina
zahar dupa gust
frisca ptr ornat

Mod de preparare reteta Jeleu de cafea

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

Fara zahar este potrivit si celor care sunt la dieta. Reteta  de post, daca folositi gelatina de origine vegetala.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Jeleu de cafea”

    1. Zaharul se poate omite sau se poate adauga dupa gust. Bineinteles ca se poate adauga indulcitor sau miere. Procedam exact ca si atunci cand bem cafea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.