Jeleu de cafea
Asia,  Desert

Jeleu de cafea un desert delicios, aromat si racoritor

Jeleu de cafea. Desert cu cafea. Cum se prepara jeleul de cafea? Retete de desert cu cafea. Retete cu cafea.

Reteta vine din bucataria japoneza si este un desert delicios si aromat care combina gustul intens al cafelei cu textura fina si moale a jeleului. Acest desert rafinat este o alegere perfecta pentru cei care iubesc aroma puternica a cafelei si prefera dulciurile usoare si proaspete.

Jeleul de cafea este perfect pentru a fi savurat alaturi de o ceasca de cafea sau poate fi servit ca o gustare dulce si racoritoare in zilele calde de vara. Acest desert poate fi preparat cu usurinta acasa, folosind doar cateva ingrediente simple: cafea proaspat preparata, zahar, gelatina si apa.
Fara zahar este potrivit si celor care sunt la dieta si poate fi folosit si ca si cuburi in cafea. Reteta  de post, daca folositi gelatina de origine vegetala.

Ingrediente 

2 cani cafea
1 lingura gelatina
zahar dupa gust
frisca ptr ornat

Mod de preparare reteta Jeleu de cafea

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

recomand si aceste retete:

Muffins insiropate cu cafea si crema de ciocolata

Bubble Tea reteta de Boba tea ceai cu perle de tapioca

Boba Tea

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.