Taitei de cartof dulce cu frigarui de porc

Taiteii de cartof dulce (sweet potatoes noodles) sunt foarte pe placul familiei mele. Consistenta lor cred ca i-a cucerit,nu pot spune ca au un gust anume,textura e asemanatoare taiteiilor de orez,dar totusi difera,acestia sunt putin mai al dente. Foarte versatili si la gatit,se pot folosi la supe,salate,garnituri,probabil eu le-as putea gasi o intrebuintare si la desert.

Ingrediente: 
100 gr taitei de cartofi dulci
100 gr carne de porc,taiata fasii si marinata in 2 linguri de soia,usturoi granulat,1 lingurita miere
1 morcov mediu,taiat betigase
50 gr porumb
2 linguri sos de soia
1 lingura otet balsamic
1/2 lingurita ulei de susan

Mod de preparare:
Taiteii se fierb in apa cu sare (se adauga cand aceasta da in clocot),apoi se scot in strecuratoare si se clatesc cu apa rece.
Carnea de porc se pune pe betele ptr frigarui si se gatesc la focul de la aragaz.
Morcovii se tin la cuptorul cu microunde 30 de secunde,apoi adaugam si porumbul ptr inca 30 de secunde.
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu sosul de soia,otetul balsamic si uleiul de susan.
Optional,se pot adauga si fulgi de ardei iute.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.