salata de conopida cu marar si usturoi
Aperitiv,  Retete romanesti,  Salate

Salata de conopida cu marar si usturoi

Salata de conopida cu marar si usturoi a devenit una dintre salatele mele favorite, se prepara usor, iar combinatia de usturoi-marar-ulei de masline este foarte reusita.

O recomand si celor care sunt la dieta, ba chiar merge si pe masa de sarbatori sau pentru perioada de post.

Daca va place salata de conopida, o sa va placa si reteta de salata greceasca de vinete sau salata libaneza Fattoush.

Ingrediente Salata de conopida cu marar si usturoi

1/2 conopida
1 lingura de marar uscat
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline extra virgin

sare si piper, dupa gust

Mod de preparare reteta Salata de conopida cu marar si usturoi

Desfacem conopida in bucati mici.
Punem o oala cu apa la fiert,adaugam sare si cand incepe sa clocoteasca punem bucatile de conopida.
Cand s-au fiert,le scoatem si le lasam sa se scurga.
Pisam usturoiul. Punem bucatile de conopida in robot si adaugam si restul ingredientelor si mixam pana obtinem o pasta.

Se condimenteaza, dupa gust.

Se serveste cu paine proaspata, prajita sau biscuiti sarati.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Pofta buna!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.