
Pulpe de pui cu legume la tigaie
Pulpe de pui cu legume Cum se prepara pulpele de pui la tigaie Reteta de pulpe de pui la tigaie Cum se prepara pulpele de pui Reteta de pui la tigaie Retete rapide de pui. Retete simple cu pulpe de pui
O reteta simpla si usoara pe care oricine o poate pregati.
Am preparat pulpe de pui la tigaia Regis Stone, o tigaie care pe mine m-a cucerit! Nu lipeste, are greutatea care-mi place mie, iar capacul este foarte ingenios. Mi-a venit ideea sa prepar pulpe de pui cu legume la tigaie tocmai de la acest capac, care are un orificiu prin care se adauga lichide si arome in timpul prepararii, iar acestea se vor scurge incetisor in tigaie. Astfel, toata mancarea va fi aromata, iar gustul se va distribui uniform.
Va recomand sa incercati reteta pui Shanghai
Ingrediente pulpe de pui cu legume
3 pulpe de pui
faina
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
cativa catei de usturoi
1 ardei gras verde
2-3 rosii
100 ml vin alb
sare
piper negru proaspat macinat
Mod de preparare reteta
Legumele se curata si se feliaza.
Pulpele de pui se curata, se spala si se taie in doua.
Se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in tigaie.
Se scot si se pun deoparte pe o farfurie.
Se caleste ceapa alba si rosie, se adauga usturoiul, apoi feliile de ardei.
Se aseaza peste legume bucatile de pui.
Se pun feliile de rosii.
Se pune capacul si se lasa mai intai la foc mediu, apoi la foc mic.
Dupa 15-20 de minute se adauga vinul in capac.
Se mai tine pana cand s-a patruns carnea.

