Aperitiv

Miez de lapte marinat

Cand m-a intrebat bucataras,daca vreau sa fac o recenzie noului produs de la Delaco am raspuns pozitiv. Miez de lapte va spune ceva? Va puteti inchipui cum o fi? Este o branza calcica,moale si care aduce la gust cu mozzarella. Reteta pe care am incercat-o a fost si pe gustul copiilor…ce ma amagesc eu:)) De abia am apucat sa o gust,atat de mult le-a placut. Cred ca de vina este si textura moale,dar in afara de acest aspect miezul de lapte este foarte versatil,mi-l inchipui si ca salata,si intr-o tarta,dar si ca desert.

Putin usturoi ar fi mers de minune,dar am ramas fara chiar atunci.

Ingrediente:
3 bucati de miez de lapte natur
2-3 linguri de ulei de masline extra virgin
fulgi de ardei iute ,dupa gust
1/4 lingurita de mirt de lamaie
frunze proaspete de busuioc

Miezul de lapte se taie in cubulete,iar busuiocul se toaca marunt.
Se amesteca toate ingredientele si se lasa in frigider cam o ora,ca sa se amestece toate aromele.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.