chipsuri de cartofi la cuptor
Bucataria internationala,  Cartofi,  De post,  Legume,  Mini Chefs,  Pentru copii,  Vegetariene

Chipsuri de cartofi la cuptor

Mini Chef Jenny a pregatit chipsuri de cartofi la cuptor. Ca orice copil, ii plac chipsurile, iar eu i-am sugerat sa incerce reteta aceasta.
Pentru reteta de chipsuri de cartofi la cuptor aveti nevoie de cartofi si condimente, dupa gust. Am folosit condimente de la Kotanyi, iar amestecul de paprika afumata si usturoi granulat a fost asemanator cu cel de barbeque din comert.

Incercati si reteta de cartofi acordeon.

Ingrediente chipsuri de cartofi la cuptor

cartofi
o lingura de ulei
sare
piper
usturoi granulat
chili
paprika dulce sau afumata

Mod de preparare reteta chipsuri de cartofi la cuptor

Cartofii se curata de coaja si se spala.
Se sterg cu prosoape absorbante si se taie in felii cat mai subtiri.
Intr-un bol se pune uleiul si condimente, dupa gust.
Se adauga feliile de cartofi si se amesteca bine.

Se iau feliile de cartofi si se pun in tava in care ati pus o foaie de copt.

Se da tava la cuptor si se tine pana cand feliile de cartofi incep sa se rumeneasca.

Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.