Aripioare picante
Aripioare picante. Cum se prepara aripioarele la cuptor. Reteta de aripioare la cuptor.
Fie ca le serviti ca si gustare sau ca fel principal, aceste aripioare vor deveni favoritele familiei.
Adaugati sos picant in functie de cat de iute va place. Va recomand cu mare drag reteta.
Folositi o tava care se curata usor sau una care stiti ca nu lipeste!
Ingrediente
1 kg aripi de pui
4 linguri de sos chili cu usturoi
sare
Mod de preparare reteta Aripioare picante
Aripile de pui se curata si se spala si se taie.
Se amesteca intr-un bol cu sosul chili si sare dupa gust.
Se lasa deoparte, cel putin 30 de minute.
Dam drumul la cuptor.
Se pune o lingura de ulei intr-o tava si se adauga aripiorele, partea cu piele in jos.
Se da tava la cuptor, iar dupa 30 de minute intoarcem aripioarele.
Mai lasam 15-20 de minute sau pana cand s-au rumenit.
Se servesc cu sos iute.