Ardei umpluti la Crock Pot Slow Cooker
Ardei umpluti la Crock Pot Retete la Cum se prepara ardeii umpluti la Slow Cooker
Slow Cooker-ul a devenit aparatul meu preferat din toata bucataria! Mai intai, mi-a convins copilul mofturos sa manance pentru prima oara sarmale si ardei umpluti si nu refuza nimic din ce prepar la Crock Pot.
Apoi, orice am pregatit a avut un mare succes, mai ales retetele cu carne.
Nu trebuia sa fii bucatar profesionist ca sa prepari mancaruri gustoase. Alegi o reteta, pregatesti ingredientele, le introduci in vas, setezi aparatul si poti pleca sa te ocupi de alte activitati sau treburi. In cate ore vei avea o mancare atat de gustoasa, ca nimeni nu o sa creada ca ai stat toata ziua la bucatarie.
Incercati si reteta Aripioare la Crock Pot Slow Cooker
Ingrediente Ardei umpluti la Crock Pot
500 gr carne de vitel
6 ardei grasi
50 gr orez
1 ceapa alba
1-2 morcovi
1 conserva de rosii in sos tomat
3 linguri de pasta de tomate
marar, patrunjel verde
sare si piper
Mod de preparare reteta
Ceapa si morcovii se curata si se dau pe razatoare.
Orezul se spala. Patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt.
Carnea de vitel se da prin masina de tocat.
Intr-un bol se pun legumele, carnea de vitel, pasta de tomate, orezul, ierburile, sarea si piperul.
Se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.
Se scoate cotorul ardeilor si se curata.
Se umplu ardeii cu compozitia de carne.
Se toarna in vas conserva de rosii si se aseaza ardeii in recipientul -ului.
Se completeaza cu apa pana la nivelul ardeilor.
Se seteaza Crock Pot pe HiGH pentru 4 ore.
Prin tehnologia de , legumele si carnea isi vor pastra nutrientii intacti, iar gustul va fi desavarsit.
Se servesc calzi, cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
2 comentarii
Anamaria
Super ardeii umpluti. Chiar sunt curioasa cum ies cu ustensila asta 😀
Mitinita
Foarte faini. Fiica mea i-a gustat pentru prima oara facuti la Slow Cooker. Tot asa am convins-o sa manance si sarmale. :))