Cornulete fragede

cornulete-fragede

40 min

simplu

1 portii

Stiti ce reteta lipsea de pe blog? Tocmai cea de cornulete fragede!
Reteta de cornulete fragede nu este doar din caietul mamei, ele sunt facute de mama si ma bucur ca reusim sa le postam si aici.
Cornulete fragede este o reteta de baza pe care orice gospodina trebuie sa o aiba si toata lumea stie ca cele mai fragede sunt cele facute cu untura. Cornulete fragede pot fi umplute cu rahat, magiun sau gem. Pot fi mici sau mari, dupa cum va plac voua.
Incercati si voi reteta de cornulete fragede.

Ingrediente cornulete fragede

6 linguri untura
6 linguri zahar
3 linguri otet
10 linguri apa
1 praf de copt
faina cat cuprinde

Mod de preparare reteta cornulete fragede

Se framanta un aluat elastic din untura, zahar, otet, apa, praf de copt si faina cat cuprinde.
Se intinde o foaie rotunda si se taie in triunghiuri de marime egala.
La baza se pune o bucatica de rahat sau magiun si se ruleaza dinspre margine inspre mijloc.
Cornuletele se aseaza in tava.
Se da tava la cuptor la 180 de grade sau foc mediu pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.
Se tavalesc prin zahar pudra.

cornulete-fragede1

Cornulete fragede, o reteta ce nu trebuie ratata!

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Cornulete fragede”

  1. Am o rețetă mult mai buna si cornuletele sunt foarte fragede .
    Rețetă aceasta nu e buna !
    Nu au iesit deloc . S-a lipit aliatul de masa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *