Supa indiana de linte verde
Supa indiana de linte verde – o reteta rapida, aromata si gustoasa
Nu stiu cum sunteti voi,dar mie cand imi atrage atentia un experiment sau o reteta ,nu mi-o scot din cap pana nu o si incerc. Uite asa am patit cu supa picanta de linte de la Menta si rozmarin. La cateva zile dupa ce am vazut reteta, m-am pus si pe treaba.
In reteta mea veti vedea cateva mici schimbari fata de cea originala.
Incercati si reteta de supa miso cu tofu.
Si supa ardeleneasca cu chimen e delicioasa!
Ingrediente Supa indiana de linte verde
- o ceapa medie,taiata cubulete
- 2 catei de usturoi,zdrobiti
- o cana de linte verde
- 1/2 lingurita curcuma
- 1/2 lingurita chimion (cumin)
- 1 lingurita curry
- fulgi de ardei rosu
- coriandru proaspat (am folosit din cel conservat in sare)
- 1 ardei iute verde
- o cutie de rosii SunFood
- 500 ml apa
- sare,dupa gust
- Se pune pe foc o craticioara si adaugam putin ulei. Calim ceapa si usturoiul, apoi adaugam curcuma, chimionul, curry si fulgii de ardei iute.
- Adaugam rosiile din conserva. Puteti folosi si rosii proaspete.
- Punem lintea si adaugam apa. Se tine la fiert cam 20-30 de minute sau pana cand lintea s-a inmuiat.
- Servim cu ardei iute verde taiat rondele si coriandru proaspat.
Mod de preparare reteta Supa indiana de linte verde
[ponturi title=”Ponturi”]
[/ponturi]
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.
2 comentarii
Aurica
ce bine poate sa arate, un adevarat deliciu culinar, sanatos si foarte gustos, foarte reusit..;)
Mitinita MiniChefs
Iti multumesc si chiar e foarte buna,nu pot decat sa v-o recomand. 🙂