Supa de linte rosie cu curry
Supa de linte rosie cu curry. Cum se prepara supa de linte cu curry si legume. Cum se face lintea rosie. Supa la Multicooker.
Saptamana trecuta am primit spre testare un Multicooker Heinner, un aparat de bucatarie negru si util, care stie sa faca multe. Provocarea era sa il folosesc la o reteta cu un produs Sano Vita. Si cum e iarna si e sezonul supelor si al ciorbelor, m-am oprit la reteta aceasta.
Toata familia s-a bucurat de gustul supei, iar eu am fost incantata de usurinta cu care am preparat-o. In jumatate de ora a fost gata.
Initial, planuiam sa fac o supa crema, dar mi-a placut cum aratau bucatile de legume prin supa si am lasat-o asa.
Daca nu aveti coriandru verde (mie imi creste in ghiveci, pe balcon), puteti orna si cu frunze de patrunjel.
Daca nu aveti acasa un multicooker, o puteti pregati si la aragaz, urmand aceeasi pasi.
Incearca si reteta de supa indiana de linte verde
Recomand si ciorba de pui a la grec
Ingrediente:
Mod de preparare reteta Supa de linte rosie cu curry
Legumele se curata, se spala si se taie cubulete de marime egala.
Se pune uleiul in recipientul multicooker-ului si se apasa pe butonul de „Supa”.
Se caleste ceapa si morcovul cam 5 minute.
Se adauga pudra de curry si ghimbirul.
Se amesteca, se adauga lintea si cartoful taiat cubulete.
Dupa ce se amesteca totul, se adauga supa.
Se inchide capacul multicooker-ului si se fierbe 20 de minute.
Se serveste calda sau fierbinte, cu coriandru verde presarat deasupra.
Sursa reteta aici