Rondele de vinete si dovlecei
Aceasta reteta de rondele de vinete si dovlecei se prepara rapid si este potrivita celor ce tin post sau sunt la dieta, intrucat rondelele nu se prajesc in baie de ulei, ci se prepara la cuptor.
Rondele de vinete si dovlecei sunt delicioase cu un sos de ulei de masline, lamaie si usturoi. Le puteti consuma si cu pesto sau orice alt sos care e pe gustul vostru.
Aceasta reteta este de post.
Merita incercata si reteta de dovlecei pane.
Ingrediente Rondele de vinete si dovlecei
2 vinete
2 dovlecei
100 gr faina
1/2 lingurita usturoi pudra
sare
piper negru proaspat macinat
Mod de preparare reteta Rondele de vinete si dovlecei
Spalam vinetele si dovleceii.
Taiem in rondele de 1 cm. Le puteti decoji daca preferati fara coaja.
Intr-o farfurie punem faina,sarea,pudra de usturoi si piperul. Amestecam.
Dam feliile de legume prin amestec.
Preincalzim in cuptor o tava,adaugam putin ulei si cand s-a infierbantat tava ,adaugam feliile de vinete si dovlecei. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem pe cealalta.
Se servesc calde,cu mujdei si mamaliga sau cu un sos pesto sau un sos de ulei de masline,lamaie si usturoi.
Pofta buna!
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.
Un comentariu
parbrize
merge facuta si la tiganie, am incercat si au iesit delicioase