Salata Confetti cu sfecla, porumb si fasole

Salata Confetti cu sfecla, porumb si fasole

Salata Confetti cu sfecla este o salata delicioasa, care seamana cu salsa din bucataria mexicana. Daca o vreti mai autentica, puteti adauga si niste chili.
Se prepara foarte rapid, mai ales daca folositi fasole la conserva. Eu am fiert sfecla, dar gasiti in comert si sfecla gata fiarta.
Am preparat Salata Confetti cu sfecla, porumb si fasole de sarbatori, ca si garnitura langa friptura, dar se poate servi si ca atare, pentru ca este satioasa. Cu siguranta o sa va cucereasca gustul ei!
Alte variatiuni ale retetei pot include: ardei gras, ardei kapia, ceapa verde, naut sau ceapa verde. In functie de ingredientele adaugate, veti putea alege si condimentele care se potrivesc cel mai bine.
Incercati si voi aceasta salata si cu siguranta o veti repeta! Eu stiu ce zic, am facut-o de multe ori.

Recomand si salata coleslaw ca la Kfc

salata Coleslaw ca la KFC

Incercati si salata libaneza Fattoush

salata libaneza Fattoush

Ingrediente Salata Confetti cu sfecla

3 sfecle rosii, de marime medie
1 conserva de fasole rosie
1 conserva de fasole alba
1 conserva de porumb
1 ceapa rosie
cateva fire de coriandru proaspat
2 linguri de ulei de masline
sucul de la o limeta
1/2 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper negru macinat

Mod de preparare reteta Salata Confetti cu sfecla

Sfecla se fierbe intreaga.
Ceapa rosie se curata si se taie marunt. Se pune intr-un bol adanc pentru salata.
Fasolea se scurge de lichidul din conserva si se clateste cu mai multe randuri de apa. Se scurge.
Se scurge si se clateste si porumbul.
Sfecla se taie in cubulete de marime egala.
Coriandrul se taie marunt.
Toate ingredientele se pun in bolul pentru salata. Se adauga uleiul, sucul de limeta, sarea si piperul.
Se amesteca si se lasa la frigider pentru cei putin 2 ore, pentru a se combina aromele.
Pofta buna!

Sursa reteta aici

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.