Porc cu pasta de fasole neagra
Porc cu pasta de fasole neagra. Reteta coreeana cu pasta de fasole neagra si carne de porc. Mancare coreeana. Reteta din bucataria coreeana. Retete coreene pas cu pas. Cum se prepara mancarea coreeana.
Cum aveam un borcan cu pasta de fasole neagra, m-am uitat sa vad ce retete pot face cu ea. M-am oprit direct pe un site corean.
Cunosteam o reteta cu bucati de carne de vita si noodles lati, deocamdata n-am gasit reteta, dar sper s-o fi scris undeva. Daca stiti despre ce e vorba, lasati un link.
Produsele folosite la reteta le gasiti pe koreanfood.ro
Ingrediente porc cu pasta de fasole neagra
250 g carne de porc
1 ceapa mare
1 cartof
1 dovlecel
2 linguri pasta de fasole neagra
1 lingurita ulei de susan
200 ml apa
1 lingura de amidon alimentar
1 lingura de ulei
Mod de preparare reteta
Carnea de porc se taie in bucatele de 1,5 cm.
Legumele se curata. Ceapa se taie in bucati mai mari, iar dovlecelul si cartoful in cubulete.
Se infierbanta tigaia, se adauga uleiul si bucatelele de carne.
Se prajesc si cand incep sa se rumeneasca, se adauga legumele, apoi pasta de fasole neagra.
Se amesteca, apoi se adauga apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 10 minute.
Se amesteca amidonul cu putina apa si se adauga peste carne.
Se amesteca si se fierbe pana se ingroasa. Daca e prea gros, puteti adauga apa. Daca e prea subtire, mai adaugati putin amidon.
Se adauga uleiul de susan si se ia de pe foc.
Se serveste cu orez la aburi sau cu taitei.