Patates Corbasi

Ieri am facut o incursiune in bucataria turceasca si iata ce supa am descoperit. Pe cat de usor e de facut pe atat de gustoasa a iesit.


Ingrediente:
2 cartofi mijlocii,taiati in cubulete
1 ceapa mica,taiata
1 morcov mic,taiat cubulete
1-2 linguri unt
2 linguri de faina
1 frunza de dafin
3 cani de supa sau apa cu cub
1-2 linguri suc de lamaie proaspat stors
1 lingurita coaja de lamaie rasa
piper
patrunjel verde

Se caleste ceapa si morcovul in untul topit.
Se adauga cartofii ,dupa 5 minute se adauga si faina.
Dupa un minut se adauga si supa,si se amesteca, nu vrem sa avem cocoloase.
Se fierbe pana e moale si morcovul.
Se adauga zeama si coaja de lamaie,se condimenteaza si se orneaza cu patrunjel verde.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.