Bucataria internationala,  Conserve

Pasta de ardei copti

Toamna aceasta am tot experimentat cu pastele de ardei si din una in alta mi-a venit ideea de a face si o pasta de ardei copti. Fiindca nu am vrut o pasta simpla,am adaugat cateva arome,cred ca este excelenta pe fripturi.

Ingrediente:
8 ardei rosii copti
1 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
2 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
1 lingurita de sare
2 linguri de ulei de masline extra virgin
Mod de preparare
Curatam ardeii copti si ii punem in mixer,impreuna cu restul ingredientelor.
Mixam si turnam continutul intr-un borcan mic,sterilizat.
Pentru mai multa siguranta fierbem borcanul intr-o oala cu apa,cam 20 de minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
Se depoziteaza in camara,iar dupa ce ati deschis borcanul il veti tine la frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.