Oua umplute cu pui

Oua umplute cu pui

Oua umplute cu pui. Retete de oua umplute. Aperitive cu oua pentru sarbatori. Retete simple de oua umplute.

Iata o reteta pe care o putem pregati pentru mesele festive sau de sarbatoare, dar si la aniversari sau cand se strange familia la masa. Am tot vazut reteta si am testat-o si eu in bucataria mea. A avut un mare succes, asa ca o sa o repet de cate ori o sa am ocazia. Si, cu siguranta, voi mai experimenta si altele.

Se poate orna si cu posh-ul, dar recomand sa fie date ingredientele prin mixer, ca sa se obtina o pasta fina.

Ingrediente necesare:
Oua fierte – sa nu se fiarba mai mult de 10 minute, altfel galbenusul va deveni prea inecacios
Piept de pui – am folosit pui fiert, dar la fel de bine merg si resturi de la rotisor
Castraveti murati – dupa propriul gust, mai mult sau mai putin
Maioneza – am optat pentru maioneza din comert, daca preparati o cantitate mai mare se poate folosi si cea de casa
Mustar – optional si dupa gust

Ingrediente

5 oua fierte
1/2 piept de pui fiert sau facut la rotisor
2 castraveti murati in otet
3 linguri de maioneza
1/2 lingurita de mustar
sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare reteta oua umplute cu pui

Se pregatesc ingredientele.
Ouale se decojesc si se taie in jumatate. Se scoate galbenusul.
Castravetii murati si pieptul de pui se taie marunt.

Se pun intr-un bol, se adauga galbenusurile, maioneza, mustarul, sarea si piperul si se amesteca.

Daca vreti sa ornati cu posh-ul, se pot mixa ca sa obtineti o pasta fina.

Se pune compozitie in fiecare jumatate de albus cu ajutorul unei lingurite.
Se dau la rece.
Inainte de se servi, se aseaza pe platou si se orneaza dupa bunul plac, fie cu ierburi (patrunjel, ceapa verde) sau condimente (piper, boia de ardei)

Recomand si aceste aperitive:

Salata de telina cu pui

salata de telina cu pui

Salata turceasca cu naut, rosii, feta, sumac si patrunjel

Salata turceasca cu naut

Salata de oua

salata de oua

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.