O dieta si o provocare

Stiu ca nu-i luni sau inceput de luna, dar mi-am dat seama ca daca vreau sa intru la dieta trebuie sa o fac la momentul cand sunt eu gata. Si simt ca a venit momentul acela.

Despre dieta am mai discutat noi aici, am mai inceput si am mai luat-o de la capat si cea mai mare provocare a fost zaharul. Ca si blogger culinar, trebuie sa ai mereu retete cu deserturi si prajituri, torturi si fursecuri sau un dulce rapid. Si normal ca toate contin zahar. Acuma nu incerc sa dau vina pe faptul ca sunt blogger. Toate astea le faci chiar daca nu ai un blog.
Dar am gasit o solutie perfecta si anume indulcitorul natural, cu gust stabilizat, Green Sugar. Cand zic gust stabilizat, inseamna ca nu mai are un gust amarui, ca celelalte produse extrase din stevie.

green sugar

Deci am rezolvat problema zaharului, pot face deserturi cu calorii reduse, deoarece indulcitorul Green Sugar are calorii zero. Va ganditi cu cat scade numarul de calorii la un desert?

O dieta si o provocare este un nou inceput pentru mine, o provocare pentru mine insami. Adica nu doar una, pentru ca Timea chiar mi-a trimis o provocare si trebuie sa prepar in zilele urmatoare doua deserturi. Perfect, nu? Asa inceput de dieta sa tot ai 🙂

Ramaneti pe aproape, zilele acestea veti vedea cum am raspuns la o dieta si o provocare.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.