Bucataria internationala,  Desert

Cum se face pireul de dovleac

Asa procedez eu cand am nevoie de dovleac pentru pumpkin pie (placinta cu dovleac), dar se poate consuma si ca atare.



Ingrediente:
bucati de dovleac,taiate in cuburi
zahar
apa

Mod de preparare:
Se pun bucatile intr-o oala.
Se amesteca putina apa cu zahar si se toarna peste bucatile de dovleac.
Se acopera oala cu capacul si se da la foc mic.
Cand s-a redus apa ,se mai face un sirop cu zahar si se toarna deasupra.
Si tot asa pana cand dovleacul e facut.

Folosit la pumpkin pie

Cateodata il las sa se arda putin pe fund si are un gust caramelizat.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.