Bucataria internationala

Chai cu anason

A doua reteta pentru newsletterul Kotanyi a fost una in care am folosit un produs nou si anume,anasonul. Cine iubeste aromele mai puternice o sa inteleaga de ce imi place.
Fiindca tot s-a racit vremea e timpul sa va invit la o cana cu chai.


Ingrediente:
250 ml apa

1 lingurita de seminte de anason Kotanyi
5 cuisoare intregi Kotanyi
2 boabe de cardamon crapate
1/2 lingurita de scortisoara sau un baton de scortisoara Kotanyi
1 plic de ceai negru (folositi un ceai de calitate)
50 ml de lapte
miere dupa gust

Mod de preparare:
Apa se pune la fiert impreuna cu anasonul, cuisoarele, cardamonul si scortisoara. Dupa ce fierbe cinci minute, adaugam plicul de ceai si mai lasam sa fiarba putin.
Adaugam laptele si mai fierbem inca 5 minute.
Nu stoarceti plicul de ceai, deoarece va lasa un gust amar.
Se toarna in pahare sau cesti si se indulceste cu miere.


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.