
Cartofi taranesti cu ceapa si boia reteta ieftina si rapida
Cartofi taranesti este o reteta simpla, rapida si gustoasa.
O reteta pe care nu trebuie sa o ratati si dupa ce o incercati o veti repeta! Cei mici adora cartofii pregatiti astfel.
Cartofi taranesti este o reteta foarte simpla pe care o puteti servi ca atare sau ca si garnitura.
Folositi o boia de ardei de calitate, iar daca va place si cea iute, adaugati dupa gust ca sa aveti niste cartofi taranesti si mai deliciosi!
Am incercat aceasta reteta si cu paprika afumata, a avut un gust deosebit!
Incercati si reteta de cartofi acordeon.
.
Vedeti si reteta de chipsuri de cartofi la cuptor
Ingrediente cartofi taranesti
500 g cartofi, fierti in coaja
1 ceapa
1 lingura de ulei
2 lingurite de boia de ardei dulce
un varf de cutit de boia de ardei iute (sau dupa gust)
piper alb
sare
Mod de preparare reteta cartofi taranesti
Cartofii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie.
Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a infierbantat se adauga ceapa. Se caleste.
Se adauga boiaua, piperul si sarea si se amesteca.
Se pun in tigaie cartofii rasi, se amesteca si se lasa pana se incalzesc.
Se servesc calzi.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.

