Cartofi cu paprika afumata

Cartofi cu paprika afumata

De curand am postat o reteta de cartofi taranesti si dupa ce ne-am indragostit iremediabil de ei, a mai fost nevoie doar de un scurt pas pana la a incerca si cartofi cu paprika afumata.
Acest condiment este unul dintre favoritele mele, are o aroma foarte placuta de afumat si odata ce ai incercat-o, o vei dori mereu in bucataria ta. Imi place mult in combinatie cu sare, piper si usturoi pudra. O folosesc la tocanite si la condimentarea carnii.

Ingrediente

500 g cartofi, fierti in coaja
1 ceapa
1 lingura de ulei
2 lingurite de paprika afumata Kotanyi
usturoi si piper Kotanyi
sare

Mod de preparare reteta cartofi cu paprika afumata

Cartofii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie.
Se pune uleiul intr-o tigaie si cand s-a infierbantat se adauga ceapa. Se caleste.
Se adauga paprika afumata, usturoiul cu piper, sarea si se amesteca.
Se pun in tigaie cartofii rasi, se amesteca si se lasa pana se incalzesc.
Se servesc calzi.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.