Asia,  Bucataria internationala,  Supe/ciorbe

Supa coreeana cu dovlecei

Tare imi sunt mie dragi supele iuti pe timp geros si cred ca bucataria coreana are unele dintre cele mai bune supe pentru cand e frig afara. Doar au si ei ierni destul de aprige. Pentru ca si iarna de la mine e destul de apriga am facut o supa coreana cu dovlecei.
In imagine vedeti si ingredientele folosite, gochugaru si gochujang, vor da aroma caracteristica mancarurilor coreene si va puteti condimenta supele dupa propriul gust. Le puteti gasi pe koreanfood.ro

Ingrediente Supa coreana cu dovlecei

100 de gr piept de porc, taiat in bucati
400 ml supa de pui sau legume
1 dovlecel
3 cartofi mici si fierti
1 lingurita pasta gochujang (pasta de ardei iuti)
1 1/2 lingurita gochugaru  (fulgi de ardei iuti)
1 lingura sos de soia
ceapa verde
Kimchi dupa gust

Mod de preparare reteta Supa coreana de dovlecei

Se pune supa la fiert, cand da in clocot se adauga si bucatile de porc.
Se lasa sa se fiarba 15 minute, apoi adaugam dovleacul feliat si cartofii fierti,intregi.
Adaugam gochujang diluat in putina supa si presaram gochugaru.
Punem si sosul de soia si la sfarsit ornam cu ceapa verde.
Incercati si voi supa coreana cu dovlecei.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.