
Shaorma de casa cu piept de pui
Pana acum am incercat sa fac shaorma doar cu piept de pui si la cea de fata am improvizat.
Ingrediente Shaorma de casa cu piept de pui:
lipii (am folosit din comert), un piept de pui, condiment friptura de pui Kotanyi, coriandru macinat,, rosii, ceapa, castraveti murati,cartofi, iaurt, menta, varza, sos iute.
Mod de preparare reteta Shaorma de casa cu piept de pui
: pieptul de pui se curata, se spala si se taie in fasii. Amestecam cu condimentul de pui, coriandru si lasam deoparte, de preferat la frigider. Curatam cartofii si ii taiem, apoi ii prajim in ulei. Curatam ceapa si rosiile si le feliem, la fel procedam si cu castravetii murati si varza. Preparam sosul de iaurt, la care adaugam menta si eventual niste usturoi. Pentru acest sos puteti folosi si smantana amestecata cu iaurt.
Prajim bucatile de pui. Incalzim lipiile si le asamblam, fiecare isi adauga ingredinte dupa bunul plac.
Puteti adauga si alte ingrediente, cum ar fi: salata, varza, castraveti si daca mai aveti nevoie de idei, mai trageti cu ochii la vreo shaormarie.
Se poate consuma rulat sau la farfurie. Daca o preferati rulata, la baza puteti sa o prindeti cu folie de aluminiu, ca sa nu se desfaca.


4 comentarii
kadiavsd.com
Vai ce pofta mi-ai facut! In seara asta imi fac si eu, mai ales ca se face destul de repede 🙂
Mitinita MiniChefs
Ma bucur ca am reusit sa-ti fac pofta 🙂
magda
Shaorma de casa este cea mai buna!!!!!!!
Mitinita
Da, da! Fara contestatie 🙂