Aperitiv,  Colaborari

Sandvis cu para si cascaval marinat

N-am putut sa nu ma mai joc putin pentru Mister DeSenvis si de data asta am vrut ceva colorat,usor si bineinteles gustos.
Sandvisul de astazi are culori si arome si chiar daca e aratos,dupa prima imbucatura il vei devora. De preferat sa folositi pere bio,au o aroma mai intensa.
Am folosit amestecut de condimente extravagant de la Kotanyi si care contine,printre altele,telina,usturoi,petale de flori si sare de mare.

Ingrediente Sandvis cu para si cascaval marinat

o para
o felie de cascaval Delaco de 1/2 cm
fistic,dracila (barberry)
amestec de condimente extravagant Kotanyi
ulei de masline extra virgin
otet balsamic bio de zmeura
cateva frunza de menta
petale de trandafir uscate

Mod de preparare reteta Sandvis cu para si cascaval marinat

Se taie felia de cascaval in cubulete egale si se amesteca impreuna cu uleiul de masline,otetul balsamic,menta taiata marunt,dracila,fistic si petalele de trandafir uscate. Lasam deoparte 10 minute.
Curatam si uscam para si o taiem in rondele. Taiem si la baza,ca sa fie dreapta si sa nu se darame.
Incepem sa montam sandvisul si punem peste fiecare felie de para cubulete de cascaval.
Procedam la fel cu toate feliile pana ajungem sus.
Ornam si servim.
Incercati si voi sa impresionati cu un Sandvis cu para si cascaval marinat

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.