Aperitiv brad de Craciun
Aperitiv brad de Craciun
Care copil nu indrageste sa impodobeasca bradul? Cu cate bucurie punem cu manutele noastre mici globurile si ornamentele pe pom.
Bucuria e si mai mare daca putem orna mai multi brazi si de aceea ne-am gandit sa facem unul care sa se regaseasca si pe masa de Craciun. Si cum stiti ca noua tare ne place sa ne jucam cu branza si culorile, am gasit braduletul perfect. Am cautat pe internet poze si am trecut la lucru.
Toate branzeturile folosirea la crearea acestui bradut sunt de la Delaco.
Ingrediente
miez de lapte (mic si mare)
cascaval Sofia
cascaval afumat
Aperifrais italian (bucatile ovale de branza)
o rosie
un castravete
masline verzi cu ardei
Mod de preparare reteta Aperitiv brad de Craciun
La baza am taiat un miez de lapte in patru, apoi am inceput sa construim bradul, alternand culorile. E important sa pastram cele trei culori specifice Craciunului: alb, rosu si verde.
Din cascaval afumat am taiat steluta care vine in varf cu un decupator pentru fursecuri.