Pulpe de pui teriyaki
Pulpe de pui teriyaki este una dintre retetele noastre preferate. Este usor de preparat si atat de delicioasa ca o sa va lingeti pe degete. Ca sa nu pierdeti nici un pic de sos!
Ingredientele sunt accesibile, neaparat sa incercati pulpe de pui teriyaki, ca nu o sa va para rau. Sa nu inlocuiti mierea,ea e secretul acestei retete.
Ingrediente pulpe de pui teriyaki
1 kg de pulpe de pui
1 lingurita de ghimbir proaspat ras sau pudra
1/3 cana de sos de soia
2 linguri de miere
2 catei de usturoi,pisati
1 lingura de ceapa,taiata foarte marunt
1/2 cana de apa
Mod de preparare reteta pulpe de pui teriyaki
Se amesteca toate ingredientele pentru sos.
Se curata pulpele de pui si se adauga in sos, se pun intr-o punga sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Prefer pungile fiindca din cand in cand mai trebuie intoarsa,ca sa patrunda sosul peste tot.
Se lasa la frigider peste noapte.
A doua zi se puna in tava si se coace la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra.
E excelent si la gratar!
6 comentarii
Andreea Elena
delicious! yammmy yammy 😀
Mitinita
tie iti era foame asa de dimineata:))) te pup si weekend placut!
Andreea Elena
daaa(din pacate vremea nu ma lasa sa ies si am intrat in blogospefa sa-mi mai luminez si eu ziua 😀 + ca-s tare matinala)….dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara la un cersetor :)) aruncati-mi careva si mie ceva :)) week-end placut si tie 🙂
Mitinita
Looooool! Ce mi-a placut „dimineata ca un rege, la pranz ca un print si seara la un cersetor”. La noi e frumos,in sfarsit am scapat de iarna,ca iar a fost lunga. Iar intram pe la 9 seara in casa!
Licuta Marin
aromat si gustos! Ca toate mancarurile tale…
Mitinita
Multumesc Licuta…bine zici cu aromat,neaparat sa fie asa,deja si copii imi impartasesc gusturile! weekend placut