Asia

Pui thailandez

Cartea „Doar 5 ingrediente” de la Lumea Retetelor parca a fost scrisa special pentru mine. Am gasit in ea retete rapide (tare mi se potrivesc mie) si cu ingrediente la indemana. Tocmai a devenit biblia mea culinara, asa ca o sa mai vedeti retete din ea. In ea am gasit si reteta Pui thailandez.
Al 5-lea ingredient era mazarea congelata,care se adauga la sfarsit.

Ingrediente Pui tailandez

8 pulpe de pui inferioare
1/4 cana de pasta rosie de curry thailandeza
400-500 ml  supa de pui
300 gr orez basmati

Mod de preparare reteta Pui thailandez

Se ung pulpele de pui intregi cu pasta de curry,se acopera si se pun la frigider pentru o ora.
Se incinge cuptorul . Se aseaza pulpele intr-o tava,pe un singur strat. Se coc cam 30-40 de minute.
Intre timp,se da in clocot supa de pui si se adauga orezul basmati. Se fierbe la foc mediu cam 15 minute.
Se serveste cald.

Daca va place bucataria asiatica, incercati Pui thailandez

Print Friendly, PDF & Email

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.