Para cu cascaval marinat
Para cu cascaval marinat
Iata un mod inedit de a servi perele, de aceasta data nu sub forma de desert. Indrazniti sa incercati fructele si in alta combinatii.
Ingrediente
o para bio
o felie de cascaval de 0,5 cm Delaco
1 lingurita otet balsamic de zmeura Kotanyi
amestec de condimente extravagant Kotanyi
frunze de menta
dracila
fistic
ulei de masline extravirgin
Mod de preparare reteta Para cu cascaval marinat
Mai intai taiem cascavalul in cubulete cat de cat egale si le marinam cu otetul balsamic si amestecul de condimente.Punem putin ulei de masline extra virgin,dracila ,frunze de menta si fistic.
Lasam deoparte cam 15 minute.
Taiem para si asezam cuburile de cascaval. Mai intai puneti la mijloc,apoi la margine,ca sa fie mai usor.
Puneti deasupra urmatoarea felie de para si continuati tot asa pana la capat. Se orneaza cu frunze de menta proaspete.