Halloween: Degete in farfurie – Fingers in a dish

For English version scroll down
Si continuam cu ideile pentru Halloween. Cea de astazi este un prototip fiindca degetele ar fi trebuit sa iasa dintr-o farfurie cu crema de branza,dar cum reteta era numai in faza de proiect am folosit niste orez ramas de la tratarea unei viroze intestinale:)) Cel mai tare a fost cand am iesit in parc cu maruntelele si cea mititica a vomitat,mancase gem de mure si spaghete si a iesit ceva foarte potrivit pentru Halloween…si eu ma gandeam,uite cate idei caut eu si ce-mi ofera asta mica. Sa fi executat o astfel de reteta si nu ar fost asa de reusita:)))
Revenim…aveti nevoie de 5 morcovi,5 migdale si crema de branza . Se curata morcovii si se ataseaza „unghiile” cu crema de branza. Se infig degetele in branza si se da la frigider pana sunteti gata sa o serviti.

Fingers in a dish

Pretend you don’t see the rice and imagine it’s cream cheese. We had some leftover rice and since we were just working on some Halloween ideas with the littles we gave this a quick go. Very easy to do,stick the almonds with cream cheese to the peeled carrots and stick them in the cream cheese filled dish.

Print Friendly, PDF & Email

4 Replies to “Halloween: Degete in farfurie – Fingers in a dish

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.