Foietaj cu marmelada
O gustare foarte rapida este cea de foietaj cu marmelada. Se prepara usor si aveti nevoie doar de 2 ingredinte.
Cand mergeti la cumparaturi, luati mai multe pachete de aluat de foietaj, va vor fi de ajutor cand vreti o gustare dulce sau sarata rapida.
Incercati si prajitura Tavalita.
Ingrediente Foietaj cu marmelada
un pachet de aluat de foietaj 400 g
150 g marmelada
Mod de preparare reteta Foietaj cu marmelada
Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete. De preferat, sa il scoateti cu o seara inainte si sa-l lasati la dezghetat in frigider, dar se poate lasa si la temperatura camerei, daca nu aveti timp sa asteptati.
Se preincalzeste cuptorul.
Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.
Se taie in forma de patrate si se pune in mijlocul fiecareia cate o bucatica de marmelada.
Se unesc colturile si se apasa marginea cu o furculita, ca sa nu se desfaca.
Se pun intr-o tava si se da la cuptor pana incep sa se rumeneasca.
Se lasa sa se raceasca si se servesc.
Incercati si voi Foietaj cu marmelada.