Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Ciuperci umplute cu oua de prepelita sunt un aperitiv excelent!
N-au cum sa nu-ti placa ciupercile umplute! Sunt multe combinatii reusite de umpluturi, dar pe mine ma necajea ca nu le puteam face cu ou. Noroc ca ouale de prepelita au marimea perfecta pentru ciupercile mai mari.
Ciuperci umplute cu oua de prepelita sunt o gustare sau aperitiv rapid si mai puteti adauga si alte ingrediente in afara de cele de mai jos.
Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita face parte din proiectul Traditie si gastronomie romaneasca, unde veti gasi un concurs pentru cititori si o colectie de retete romanesti si a fost preparata cu oua de la Ferma de Prepelite
Incercati si reteta de salata de ciuperci cu maioneza si usturoi.
Ingrediente ciuperci umplute cu oua de prepelita
6 ciuperci mari
50 g cascaval ras
6 oua de prepelita
sare
fulgi de ardei iute Kotanyi
patrunjel, ptr decor
Mod de preparare reteta ciuperci umplute cu oua de prepelita
Ciupercile se curata, se spala si se indeparteaza codita. Se pune in fiecare cascaval ras si se sparge cate un ou de prepelita. Se presara sare si fulgi de ardei iute.
Se pun in tava si se da la cuptor cam 10 minute.
Va astept si pe pagina de facebook Carte de Retete.