Brownies
My favorite recipe of brownies, makes me walk pass the kitchen just so I can grab another slice.
Ingredients for Brownies
1/2 cup butter, melted
1/2 cup unsweetened cocoa
1 cup sugar
2 eggs
2 teaspoons vanilla
1/2 cup flour
1/4 teaspoon salt
How to make BrowniesOptional: chocolate chips, nuts, raisins, marhmallows
Preheat the oven to 350°F. Grease with oil and 8 inch (24×24 cm) baking pan.
In a bowl, mix melted butter and cocoa. Add sugar and mix well. Add eggs one at a time, stir in vanilla, flour and salt, but don’t overmix.
Add the optional ingredients. Spread in the pan and bake for about 25 minutes.
Don’t overbake! or they will come out dry. When doing the toothpick test, it should come out moist and not dry.
Cool completely before slicing into squares.
8 comentarii
Mitinita
mie nu prea imi place ciocolata,dar pe langa negresele astea tot ma dadeam…fac ce fac si tot la bucatarie ajung…o saptamana placuta
Mitinita
si ce bine ti-au iesit!!!vezi,eu nu m-am gandit niciodata sa le pun in forma de briose.o sa incerc si eu!!!
lia
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
lia
Yumi,yumi…ce bine arata! am s-o incerc chiar azi, ca mi-ai facut o pofta…
Dar nu ai folosit nici un agent de crestere? nu e nevoie sau ti-a scapat? poate-mi raspunzi pana trec la actiune hi,hi.
Multumesc si pupici!
Mitinita
n-am folosit nici un agent de crestere…nu trebuie sa creasca,e uniforma. Tava mea are 20×20 cm (sau 24).Ruxy a folosit forma de briose! Te pup si sper sa-ti placa!
lia
In sfarsit am reusit sa fac si eu acest incredibil de bunnnnnnn ! desert.L-am facut in forme de muffins…a iesit ceva atat de dulce(eu am mai pus si stafide na’h) si ciocolatos… incat mai mult de doua bucati maxim…nu am reusit sa mancam odata. Oricum ce vreau sa-ti spun este ca o sa-o refac cat de curand, dar voi micsora cantitatea de zahar…asta asa ca pt gusturile nostre. Multumesc mult draga mea, pt aceasta minunata reteta.
Pupici si Sarbatori Fericite !
Mitinita
Draga Lia,ma bucur mult ca ti-a placut reteta. Si mie mi se pare ca retetele americane de prajituri au o cantitate mai mare de zahar decat cea cu care sunt eu obisnuita. La fursecuri mai tai din zahar,la brownie nu ca ne-a placut din prima. sunt curioasa cum iese cu zahar mai putin. mi s-a facut de o portie cu nuci multe…tocmai m-am intors din piata si nu-mi vine sa cred ca s-au facut 40 lei nucile(((: Iti doresc si tie un weekend placut si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi
Timea
Vai ce bine arata! nu are cum sa nu iti placa prajitura asta!