Bucataria internationala

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi noi

Ingrediente:
8 pulpe de pui
4 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
2 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi,pisati
1 lingurita de mustar Dijon
1 kg de cartofi noi
sare si piper negru proaspat macinat 
Mod de preparare:
Amestecam otetul balsamic, uleiul,usturoiul,mustarul,sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.
Spalam cartofii si ii lasam deoparte.
Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.
Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem si pe cealalta.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.