
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi noi
Ingrediente:
8 pulpe de pui
4 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
2 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi,pisati
1 lingurita de mustar Dijon
1 kg de cartofi noi
sare si piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Amestecam otetul balsamic, uleiul,usturoiul,mustarul,sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.
Spalam cartofii si ii lasam deoparte.
Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.
Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem si pe cealalta.


4 comentarii
Andreea Denisa
Doamne cum arata , mi s-a facut foamne instantaneu!
Mitinita MiniChefs
Si mie ,acum ca revad poza :)))
Sidy
Arata intr-un mare fel !!! Felicitari…mirosul a ajuns pina la mine….
Dar ma enervezi cu otetul ala balsamic bun al tau pe care eu nu il gasesc….nu dau de el !
O toamna lunga si frumoasa sa ai.
Te tzuc !
Mitinita MiniChefs
Am lasat un link pe undeva,cred ca se gaseste doar online,deocamdata. Te pup