Porc teriyaki la Crock Pot reteta asiatica la slow cooker

Porc teriyaki la Crock Pot

Daca iubesti bucataria asiatica, trebuie sa incerci si tu porc teriyaki la Crock Pot, o reteta care nu are arome pe care nu le-ati incercat si pe care o recomand celor care sunt la primul contact cu astfel de mancaruri.
Am inceput sa gatesc din ce in ce mai des la aparatul de gatit Crock Pot, carnea este atat de frageda ca se poate rupe in timp ce o scoti din vas. O investitie care face toti banii!
In locul ghimbirului pudra puteti folosi si ghimbir ras, iar zaharul brun poate fi inlocuit cu miere de albine.

023

Ingrediente porc teriyaki la Crock Pot

1 kg carne de porc
4 linguri de sos de soia dark
4 catei de usturoi
2 lingurite de zahar brun
1/2 lingurita ghimbir pudra
1/2 lingurita usturoi pudra
1/2 pahar de apa

Mod de preparare reteta porc teriyaki la Crock Pot

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala.
Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc.
Se pune in Crock Pot. Deasupra se toarna apa si se seteaza aparatul pe HIGH 5 ore.
Daca are mai mult lichid decat vreti, cu o jumatate de ora inaintea celor 5 ore, amestecati o lingura de amidon alimentar cu putina apa, adaugati in vasul de gatit si amestecati.
Se serveste cu orez simplu la aburi.

Pregateste si tu pork teriyaki la Crock Pot.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.