
Piept de pui cu sos de rosii
Piept de pui cu sos de rosii
Cele mai multe retete pentru pranz sunt cu piept de pui, pentru ca aceasta este carnea favorita a familiei. Este versatila si se poate gati in fel si chip.
Una dintre retetele noastre favorite, reteta care se prepara rapid si este foarte gustoasa.
O puteti condimenta dupa propriul plac si puteti folosi rosii la conserva, suc de rosii sau pasta de tomate diluata.
Ingrediente
500 g piept de pui
1 cutie de conserva de rosii SunFood
1 lingura de ulei
rasnita verdeturi italiene Kotanyi
amestec de usturoi cu piper Kotanyi
sare de mare Kotanyi
Mod de preparare reteta piept de pui cu sos de rosii
Pieptul de pui se curata, se spala si se usuca cu prosoape de bucatarie absorbante.
Se taie in bucati de marimea dorita, se condimenteaza si se rumenesc in tigaia infierbantata, in care s-a pus o lingura de ulei.
Se rumenesc pe ambele parti.
Se adauga conserva de rosii, se lasa sa scada lichidul si se mai condimenteaza daca e nevoie.
Se serveste cu paste, paine proaspata sau orez.


2 comentarii
Laura Nechita
Arata foarte apetisant! Ma duc sa beau ceva :)))
Mitinita
Hahaha :))