Bucataria internationala,  Desert

Inghetata de iaurt

For English version scroll down

Continuam seria racoritoare,ca sa fim si noi in ton cu vremea. De data asta va aduc un fel de inghetata,foarte populara in State,dar care nu are caloriile unei inghetate traditionale. Este vorba de frozen yogurt, adica iaurt congelat,care poate fi aromat sau simplu. Ca de obicei,lasati imaginatia sa fie ghidul vostru.
Aici am folosit cateva felii de ghimbir din mierea de albine.


Ingrediente:
200 ml lapte
200 ml iaurt scurs
4 linguri de miere cu felii de ghimbir

Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele cu un tel,pana s-au combinat bine si se pun intr-un bol mare la congelator.
La fiecare 3-4 ore se amesteca si se repeta procesul pana e congelat bine.
Se garniseste cu felii de ghimbir si putina miere.

Frozen Yogurt
While I started making quite a passion from experimenting ice cream,I also realised that I should cut down the callories and of course,the answer can’t be anything else but frozen yogurt. I used ginger slices which were sitting in honey.
Ingredients:
1 cup milk
1 cup thick yogurt 
4 T honey with ginger
Mix all the ingredients with a whisk and place in a larger bowl. Freeze and mix with a fork every 3-4 hours.
Garnish with ginger slices.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.