Cute Food: Vacuta – The Cow

For English version scroll down

Zilele astea parca greu ma apropii de tastatura, desi am incercat feluri noi de mancare si mai am o gramada de retete care isi asteapta randul,cam greu ma apropii de tastatura. Orice invart prin bucatarie, mereu ajung la silicoane si nu mereu pentru deserturi. Iata cum am reusit sa folosesc forma de Vacuta pentru o cina rapida, am transformat-o in sandwich. Am folosit aluatul de paine pe care il tin la frigider,am intins o foaie din aluat direct pe forma,cu mainile umede,ca sa nu se lipeasca. Si asa am obtinut painea Vacuta,pe care am taiat-o in doua,am uns-o cu Hochland de smantana si am adaugat niste felii de salam nemtesc uscat. Doua maruntele flamangioase si vacuta s-a terminat intr-o clipita…

I was lucky enough to be able to add to my collection of silicons these cutie cow! I first came across the silicon pads in Vancouver, quite a while ago, only the flat one was available back then,now they’re available in all forms.
Anyway, they’re not used only for desserts, I used this particular cow to make a sandwich for my little ones. I made a bread in it from my artisan bread dough,that I keep in the refrigerator, I spread some cream cheese and added German dried salami on it. It was a big hit with the littles.
Print Friendly, PDF & Email

2 Replies to “Cute Food: Vacuta – The Cow

  1. Pai nu mai bine facem schimb de copii? dar la ce deserturi faci cred ca imi virusezi si maruntelele cu noire-ul si nu se mai intorc in veci acasa:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.