Concurs „Cartea preferata”

Concurs „Cartea preferata. De ce?”

La Carte de Retete ne place sa citim, fie ca e vorba de carti gastronomice sau orice fel de carti online.

Locul preferat de unde ne place sa le procuram este o librarie online pe care sigur si voi o cunoasteti, si anume libris.ro.

Libris.ro a vrut sa stie care e cartea noastra preferata si motivul si ofera un voucher in valoare de 35 de lei.

Mecanismul concursului
Tema concursului este „Cartea preferata. De ce?”
Sa ne spuneti care este cartea voastra preferata si de ce. Puteti comenta fie sub postare sau folosind casuta de facebook.
Share concursului pe facebook, gasiti linkul de distribuire chiar sub postare.

Premiul
Un voucher de 35 de lei, care poate fi folosit pe libris.ro

Perioada de desfasurare: 27.01 – 03.02. 2015

Desemnarea castigatorului se face prin random.org din randul celor care au indeplinit conditiile de participare (comentariu si share) si se va face in trei zile de la incheierea concursului.
Castigatorul va fi anuntat aici, pe pagina de facebook si printr-un email sau mesaj.

Bafta tuturor si de abia asteptam sa aflam care e cartea voastra preferata.

UPDATE
Castigatoarea voucherului este Izabella. Te rugam sa ne trimiti un mesaj cu datele tale de contact.

castigator libris

Print Friendly, PDF & Email

12 Replies to “Concurs „Cartea preferata”

  1. Crima si pedeapsa este romanul care mi-a ramas intiparit in minte si pe care il recitesc cu mare placere de fiecare data

  2. SE NUMEA SARAH de Tatiana de Rosnay este cartea mea favorita pentru ca relateaza o povestre induiosatoare a doua familii unite de un secret teribil,dar si o tulburatoare poveste de istorie:scriitoarea descrie un episod real din Franta aflata sub ocupatie si rupe tacerea ce inconjoara un subiect dureros,uneori chiar tabu,din istoria francezilor.Este o lectura care te captiveaza din primele pagini,o carte care-ti merge direct la suflet si-ti ramane mult timp in minte dupa ce ai terminat de citit.

  3. Mi-ar place sa cumpar si sa citesc „Se intorc mortii acasa ” de Cornel Constantin Ciomazga. Am auzit ca este o carte pe care nu o poti lasa din mana, o citesti pe narasuflate,datorita faptului ca te pune ganduri,te face sa te intrebi pe cine ai ales in viata ta:pe Domnul sau pe michiduta…

  4. Cartea Egipteanul de Mika Waltari. Este perfecta din punctul de vedere al descrierilor, te face sa-ti imaginezi fiecare loc prin care a trecut personajul principal, Sinuhe, simti ca te transpui in poveste.

    1. pentru ca am citit cateva pasaje si mi-a placut enorm stilul in care scrie Irina Binder si imi da o usoare stare de visare.

  5. Cartea preferata „Se intorc mortii acasa ” de Cornel Constantin Ciomazga. ,o carte pe care nu o poti lasa din mana, o citesti pe narasuflate

  6. Lumina in amurg de Xavier de Montepin e una din cartile mele preferate pe care tin minte am citit-o intr-o noapte in perioada cand eram la liceu si trebuia sa ma trezesc la 5 dimineata sa merg la scoala si nu dormisem deloc. Nu poti lasa cartea din mana decat la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.