Capsuni cu otet balsamic din vin alb

Prima mea reactie cand am vazut reteta a fost probabil la fel ca a voastra,habar nu aveam la ce sa ma astept si am decis ca trebuie incercata. Habar n-am avut ca o astfel de combinatie (am clasat-o ca fiind ciudata inainte de a o incerca) poate crea o aroma atat de subtila si dupa ce ai bagat in gura prima capsuna,nu stii cum sa faci sa-ti aperi farfuria sa nu cumva sa bage si altii furculita si sa te lasa fara desert.Da,este un desert.
Inainte sa judecati reteta,va provoc sa o gustati. Lasa impresii foarte bune.
Otetul balsamic din vin alb este mult mai light decat otetul balsamic pe care il consumam de obicei si s-a potrivit excelent .
M-am inspirat de aici.

Ingrediente capsuni cu otet balsamic din vin alb

200 gr de capsuni
1 lingura de miere
1 lingura de otet balsamic din vin alb Kotanyi

Mod de preparare reteta capsuni cu otet balsamic din vin alb

Se curata capsunile si se taie in sferturi.
Se pun intr-un bol cu mierea si otetul balsamic.
Amestecam usor si bagam bolul la frigider pentru o ora.
Se mai amesteca inca o data ,inainte de a servi. Se consuma.

Incearca capsuni cu otet balsamic din vin alb

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.