Asia,  Desert

Banane prajite (Kluay Kaek)

M-a pocnit o pofta nebuna de banane prajite!
O asa pofta ca nu mi-a pasat de numarul de calorii, de faptul ca se prepara prin metoda deep fry,tot ce a contat a fost sa le pregatesc cat mai rapid. Dupa ce mi-am potolit pofta,m-am uitat in urma si am analizat daca a merita. Din toata inima spun ca DA, din cand in cand ne permitem mici nebunii.
Ingrediente:
2 banane (folositi banane coapte si dulci)
4 linguri de faina
2 linguri de amidon
1 ou
2 linguri de nuca de cocos
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
2 linguri de apa
esenta de vanilie
varf de cutit de sare
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Infierbantam uleiul.
Taiem bananele in doua,apoi le feliem din nou in doua,dar de data asta longitudinal.
Preparam din faina,amidon,ou,bicarbonat de sodiu,nuca de cocos,esenta de vanilie,apa si sare o compozitie.
Dam bananele prin compozitie si prajim pe rand bucatile in uleiul infierbantat.
Le scoatem si le servim cu inghetata de vanilie sau ca atare.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.