M-a pocnit o pofta nebuna de banane prajite!
O asa pofta ca nu mi-a pasat de numarul de calorii, de faptul ca se prepara prin metoda deep fry,tot ce a contat a fost sa le pregatesc cat mai rapid. Dupa ce mi-am potolit pofta,m-am uitat in urma si am analizat daca a merita. Din toata inima spun ca DA, din cand in cand ne permitem mici nebunii.
Ingrediente:
2 banane (folositi banane coapte si dulci)
4 linguri de faina
2 linguri de amidon
1 ou
2 linguri de nuca de cocos
1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
2 linguri de apa
esenta de vanilie
varf de cutit de sare
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Infierbantam uleiul.
Taiem bananele in doua,apoi le feliem din nou in doua,dar de data asta longitudinal.
Preparam din faina,amidon,ou,bicarbonat de sodiu,nuca de cocos,esenta de vanilie,apa si sare o compozitie.
Dam bananele prin compozitie si prajim pe rand bucatile in uleiul infierbantat.
Le scoatem si le servim cu inghetata de vanilie sau ca atare.
Salut, Te invit cu mare drag la un concurs organizat de mine. Bafta multa!
http://3sisterscooking.blogspot.com/2013/06/pentru-ca-am-depasit-pragul-de-1600.html
Multumesc de invitatie,faina carte ai pus la bataie
M-ai ucis de pofta! bestial, imi ploua in gura! Muaaah!