Pumpkin Soup

Ingredients:

2 lb pumpkin
2 oz butter
1 onion,chopped
4 cups chicken stock
3/4 cup cream

Peel the pumpkin and chop into chunks. Heat the butter and cook the onion until soft.
Add the pumpkin and the stock.
Simmer,covered,for 20 minutes or until pumpkin is tender.
Process in a blender or with a stick blender until smooth.
Stir in the cream.
Season with salt and pepper if you wish. I didn’t .

Print Friendly, PDF & Email

3 Replies to “Pumpkin Soup

  1. Hm, ce-as fura un dovleac de acolo, mai ales ca ai mei s-au terminat. Dar lasa ca mai iau eu pentru verrine si sa te tii atunci! Fac si eu supica asta, ca de mult n-am mai papat una. Dar poate cu putina menta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.