
Pasta de gogosari
Anul trecut am vazut la Rocsy o reteta interesanta,pe care am si incercat-o si de acum nu va mai lipsi din camara mea. Pasta de gogosari este excelenta in ciorbe,tocanite,dar mai ales la gulyas.
Ingrediente:
1 kg de gogosari
50 ml de ulei
1 lingurita de sare grunjoasa
Mod de preparare reteta pasta de gogosari
Spalam si curatam gogosarii,apoi ii dam prin robot pana obtinem o pasta.
Punem intr-o oala toate ingredientele si dam la fiert. Tinem pe foc pana scade zeama si obtinem un sos grosut.Amestecam des ca sa nu se lipeasca pe fundul oalei.
Turnam amestecul in borcanele sterilizate si dam borcanele la fiert,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa. Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.
Recomand si aceste retete:
Tocana de legume cu orez reteta de conserva pentru iarna
Salata de legume pentru iarna reteta de ciolomada


4 comentarii
Rocsy Ciobanu
Ce ma bucur ca ti-a placut draga mea. Adevarul este ca iese asa buna desi este o reteta simpla. Te pup!
Haplea
Grozava pasta!Mi-a placut si mie!Am salvat reteta!
Gabriela Gabriela
este foarte gustoasa
lia pirvu
Trebuie incercata.