Diverse

St Louis Bbq sauce (sos)

For English version scroll down

Eu stau departe,foarte departe,de sosurile din supermarketuri. Ma aventurez numai la cele cunoscute,cum ar fi sosul iute thailandez. Ca de obicei, imi fac ce se poate face de casa.

Ingrediente:
1 cup ketchup
1/4 cup apa
2-3 linguri de otet
1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
1 lingura de mustar
1 lingurita de usturoi pudra
1/4 lingurita cayenne sau ardei iute

Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.
Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.
Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.
Se pastreaza la frigider.
E si mai bun a doua zi.

St Louis Bbq sauce
I have to make most  sauces from scratch, very thankful for the many resources available these days.
Ingredients:

1 cup ketchup
1/4 cup water
2-3 T vinegar
1-2 T sugar or to taste
1 T mustard
1 t granulated garlic
1/4 t cayenne

Simmer all ingredients for 10 minutes or until water has evaporated.
Can be stored in a jar in refrigerator.
Taste better the second day.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.