
Relish de ardei si gogosari – Red and green pepper relish
For English version scroll down
Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.
Ingrediente:
1 kg gogosari
1 kg ardei
3 cepe albe,mari
250 gr zahar
200 ml otet
1 lingura de sare
Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.
Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.
Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.
Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.
Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
A durat cam o ora toata treaba.


18 comentarii
Mihaela
Mitinita, am si eu un borcan din asta, facut de hillbillies din Tennesee :)) Este bun, il voi incerca si cu carne de porc, ca nu prea am avut inspiratie cu ce sa il mananc.
Mitinita
„hillbillies din Tennesee”:)))) a fost buna! eu tocmai facusem niste carne de porc si mi-a venit ideea sa incerc.
Miha
Eeee, ce bine arata! Si ce poza frumoasa! 😉
maria elena
Mmmmmmmm, chiar cum imi place, dulce-acrisor si langa carnita de porc, da! Miti arata tare bine.
Antonina
Delicios rau!! cat de expresiva e poza!!like!
DiaMar-bucataria galbena
Arata tare bine,culori frumoase.Te pup!
Licuta Marin
Ce buni trebuie sa fie!!Arata deliciosi pe carnita!Pup!
Azita
I can’t wait to give this a try. It looks so good!
Alice
ceva asemanator face si socra-mea…dar are mai mult sos…nu ma pricep sa explci ca nu stiu exact
dar tot asa pt carnea de porc…foarte fain!
Corina
Minunat! Imi trimiti un borcanel?:)
Mitinita
miha,asa-i ca e de efect borcanelul…cu greu m-a lasat maruntica mea sa-l folosesc:))pup
Mitinita
maria elena,multumesc ptr aprecieri si vizita.pup
Mitinita
anto,cum ti-am vazut numele direct la retetele tale cu porc m-am gandit:))pup
Mitinita
dia-mar,de aceea ne place toamna ca e asa de colorata. Pupici
Mitinita
Licuta,sper sa nu-mi para rau mai tarziu ca n-am facut o cantitate mai mare.Pup
Mitinita
Azita,thank you for the visit,love your blog,you’re the source when I need a Persian recipe.Hugs
Mitinita
Alice,eu am fost tare pusa pe experimente,daca aveam de la cine lua nu mai dadeam in mania conservelor:))) Pup
Mitinita
Corina,trimit dar nu pe cel cu floricele ca si asa mi l-a dat numai ca sa-l pozez:)) jelly beans-urile ei stau mai bine acolo.pup