Aperitiv,  Mâncăruri cu carne,  Retete romanesti

Chiftelute la cuptor

Aleg sa fac Chiftelute la cuptor din mai multe motive: consum redus de ulei, fara fum si miros si sunt mai sanatoase. Si nici nu trebuie sa stati langa tigaie, le bagati la cuptor si apoi le intoarceti.

Si intra toate deodata la cuptor, deci reduceti consistent timpul petrecut langa „cratita”.

Ingrediente Chiftelute la cuptor

1/2 kg carne tocata amestec
1 ceapa
2 lingurite condiment ptr porc Kotanyi
1 ou
1-2 linguri faina
1 morcov mic

Mod de preparare reteta Chiftelute la cuptor

Ceapa si morcovul se dau pe razatoare.
Amestecam toate ingredientele. Nu este nevoie de sare,amestecul de condimente contine si sare.
Intr-o tava punem putin ulei si o dam la cuptor sa se infierbante.
Intre timp formam bilute din compozitie. Cand s-a infierbantat uleiul,adaugam chiftelutele.
Le rumenim pe toate partile.
Se servesc calde.

Incercati si voi sa faceti Chiftelute la cuptor si nu veti mai vrea sa le faceti in tigaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.