Pui balsamic cu cuscus

Pui balsamic cu cuscus

90 min

simplu

2 portii

Pui balsamic cu cuscus este o reteta delicioasa si rapida, perfecta pentru pranz sau cina.

Reteta este inspirata din cartea „Doar 5 ingrediente”, o carte pe care pun mana foarte des, retetele sunt foarte simple,rapide si cu ingrediente pe care le gasesc mereu in camara sau in frigider.

Recomand si pui Shanghai

pui Shanghai

Ingrediente Pui balsamic cu cuscus

1 piept de pui
4 linguri otet balsamic
3 linguri ulei de masline extra virgin
sare si piper negru proaspat macinat
2 cesti de cuscus
3 cesti de apa fierbinte

Mod de preparare reteta Pui balsamic

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui.
Intr-un bol se amesteca otelul balsamic si uleiul de masline extra virgin.
Se adauga pieptul de pui si se lasa la frigider o ora, acoperit cu o folie.
Se incinge tigaia si se adauga bucatile de pui. Se rumenesc pe ambele parti.
Cuscusul se pune intr-un bol si se toarna peste apa fierbinte. Se amesteca cu furculita din cand in cand, iar dupa 5 minute este gata.
Se taie bucatile de pui dupa ce s-au racit si se aseaza in farfurie impreuna cu cuscusul.

Va astept si pe Instagram.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

7 comentarii la “Pui balsamic cu cuscus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.