Pui balsamic cu cuscus
Pui balsamic cu cuscus este o reteta delicioasa si rapida, perfecta pentru pranz sau cina.
Reteta este inspirata din cartea „Doar 5 ingrediente”, o carte pe care pun mana foarte des, retetele sunt foarte simple,rapide si cu ingrediente pe care le gasesc mereu in camara sau in frigider.
Recomand si pui Shanghai
Ingrediente Pui balsamic cu cuscus
1 piept de pui
4 linguri otet balsamic
3 linguri ulei de masline extra virgin
sare si piper negru proaspat macinat
2 cesti de cuscus
3 cesti de apa fierbinte
Mod de preparare reteta Pui balsamic
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui.
Intr-un bol se amesteca otelul balsamic si uleiul de masline extra virgin.
Se adauga pieptul de pui si se lasa la frigider o ora, acoperit cu o folie.
Se incinge tigaia si se adauga bucatile de pui. Se rumenesc pe ambele parti.
Cuscusul se pune intr-un bol si se toarna peste apa fierbinte. Se amesteca cu furculita din cand in cand, iar dupa 5 minute este gata.
Se taie bucatile de pui dupa ce s-au racit si se aseaza in farfurie impreuna cu cuscusul.
Va astept si pe Instagram.
7 comentarii
Danutza
Mmmmm, cat de bine arata!!
Mitinita
si pe atat de simplu e de facut:)
Alice
yummyyyyy
Mitinita
te si vad in fata farfuriei:))
Timea
Super gustos!
Mitinita
daca avea branza nu spuneai acelasi lucru:))
Amalia Goleanu
Iubesc cus-cus-ul! Iar felul acesta de mancare arata nemaipomenit!!!!!!!!!!!